+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Direne pasta, täydennysrehu koiralle ja kissalle 15 ml

Maistuvat DiReNe-täydennysrehut on tarkoitettu kroonista munuaisten vajaatoimintaa sairastavien koirien ja kissojen lääke- ja ruokavaliohoidon tueksi.
Lisää...
23,90 €
SKU
8032644300880
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 23,90 €
Myy ja toimittaa Apomera
Direne pasta, täydennysrehu koiralle ja kissalle 15 ml

Maistuvat DiReNe-täydennysrehut on tarkoitettu kroonista munuaisten vajaatoimintaa sairastavien koirien ja kissojen lääke- ja ruokavaliohoidon tueksi. Valmisteen sisältämää karpaloa käytetään yleisesti virtsatievaivojen tukihoitona. Kitosaani sitoo ravinnon fosforia. Kversetiini, karpalo ja kurkuma ovat antioksidantteja. Lakkakääpä ja rohtokurjenherne soveltuvat proteinurian tukihoitoon.

Suositeltava annostus: Pasta: Koira ja kissa: 1 annosteluasteikon viivojen väli viittä painokiloa kohti kerran päivässä. Käytä tuotetta aluksi 6 kk ajan kroonisen munuaisten vajaatoiminnan yhteydessä tai esimerkiksi 2-4 viikkoa akuutissa tilanteessa. Annostusta voidaan muuttaa eläinlääkärin suosituksesta. Vettä oltava jatkuvasti eläimen saatavilla.

Pasta 15 ml (15 annosta 5-kiloiselle koiralle tai kissalle).

Koostumus: Kasvirasvat (auringonkukka- ja soijaöljy), mallasuute, frukto-oligosakkaridit (FOS), hydrolysoidut eläinproteiinit, kitosaani 2,4 %, Yucca schigidera -uute, lakkakääpä, karpalo 2 %, kalsiumkarbonaatti, kaliumsitraatti.
Teknologinen lisäaine: Enterococcus faecium (NCIMB 10415) – 2 x 1010 cfu/g.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 8032644300880
Tavaramerkki -