+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Dia-Tab, täydennysrehu koiralle ja kissalle   6 tabl

Dia-Tab on maistuva purutablettimuotoinen täydennysrehuvalmiste koirien akuutin ripulin tukihoitoon. Sen tarkkaan valittu koostumus sisältää useita ainesosia, jotka sitovat itseensä tehokkaasti kosteutta ja toksiineja ja edesauttavat niiden poistumista suolistosta. Näiden lisäksi valmiste sisältää suoliston pintaa rauhoittavia ainesosia.
Lisää...
Tarjoushinta 15,48 € Normaalihinta 17,20 €
SKU
8032644300064
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 17,20 €
Myy ja toimittaa Apomera
Dia-Tab, täydennysrehu koiralle ja kissalle   6 tabl

Dia-Tab on maistuva purutablettimuotoinen täydennysrehuvalmiste koirien akuutin ripulin tukihoitoon. Sen tarkkaan valittu koostumus sisältää useita ainesosia, jotka sitovat itseensä tehokkaasti kosteutta ja toksiineja ja edesauttavat niiden poistumista suolistosta. Näiden lisäksi valmiste sisältää suoliston pintaa rauhoittavia ainesosia. Dia-Tab on tarkoitettu lyhytaikaiseen akuutin ripulin tukihoitoon 1-3 päivän ajan. Sitä suositellaan käytettäväksi yhdessä Enteromicro Complex -täydennysrehuvalmisteen kanssa, joka edistää suoliston rauhoittumista. Sitruspektiini ja johanneksenleipäpuujauhe sitovat itseensä runsaasti nestettä ja edistävät kiinteiden ulosteiden muodostumista. Klinoptiloliitti on vulkaaninen mineraali, joka sitoo ripulia aiheuttavia toksiineja suolistosta. Betaiini on provitamiini tärkeiden aminohappojen synteesiin ja maltodekstriini elvyttää suoliston tasapainoa toimien helposti sulavana energianlähteenä.

Sisältää yksittäispakatut tabletit 6 kpl.

Annostelu: Alle 10 kg ½ tablettia kahdesti vuorokaudessa / 10-20 kg 1 tabletti kahdesti vuorokaudessa / Yli 20 kg 1 tabletti kolmesti vuorokaudessa.

Dia-Tab on gluteeniton ja laktoositon. Soveltuu myös kissoille. 

Koostumus: Sitruspektiini, johanneksenleipäpuujauhe, kaliumkloridi, natriumkloridi, hydrolysoidut eläinproteiinit, kalsiumfosfaatti, maltodekstriini, kasviperäiset ainesosat. 

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 8032644300064