+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Derbymed SCP sinkkispray 200 ml

Derbymed SCP -suihke on tarkoitettu käytettäväksi ulkoisesti ärtyneille ihoalueille, kuten vuohisnivelten, satulan, ja satulavyön alueelle sekä muihin pieniin ihovaurioihin suojaamaan niitä ulkoisilta epäpuhtauksilta ja tukemaan ihovaurioiden paranemista.
Lisää...
27,90 €
SKU
4050478792781
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 27,90 €
Myy ja toimittaa Apomera
Derbymed SCP sinkkispray 200 ml

Derbymed SCP -suihke on tarkoitettu käytettäväksi ulkoisesti ärtyneille ihoalueille, kuten vuohisnivelten, satulan, ja satulavyön alueelle sekä muihin pieniin ihovaurioihin suojaamaan niitä ulkoisilta epäpuhtauksilta ja tukemaan ihovaurioiden paranemista. Valikoidut ainesosat rauhoittavat herkkää ja ärtynyttä ihoa sekä vähentävät ihon kireyttä. Sinkki auttaa ärtyneen ja vaurioituneen ihon tasapainottamisessa ja rauhoittamisessa yhdessä kosteuttavien ainesosien kanssa. Sinkkioksidi tukee ihon uusiutumista, auttaa rauhoittamaan ihoa sekä vaikeuttaa bakteerien ja hiivojen kasvua. Se muodostaa ihon pinnalle suojaavan kerroksen ja edesauttaa haavan umpeutumista. Eteeriset öljyt muun muassa tukevat ihon normaalia toimintaa.

Käyttö: Puhdista hoidettava alue huolellisesti näkyvästä liasta esimerkiksi harjaamalla tai juoksevalla vedellä. Ravista hyvin ennen suihkuttamista hoidettavalle alueelle. Suihkuta 2–3 kertaa päivässä noin 10–20 cm etäisyydeltä.

Koostumus: Sinkkioksidi, kalsiumstearaatti, oreganoöljy, kamomillaöljy, arnicaöljy, teatree-öljy, Marigold-öljy. Ponnekaasu: Propaani-butaani.

Pakkauskoko: Suihkepullo 200 ml.

Säilytys Painepakkaus; suojattava auringonvalolta ja säilytettävä alle 50 °C lämpötilassa. Ei saa puhkaista tai polttaa tyhjänäkään. Ei saa suihkuttaa avotuleen/hiillokseen.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 4050478792781
Tavaramerkki -