+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin

Benegast Redugas Purutabletti, 20 kpl

Benegast Redugas on tuote joka helpottaa tehokkaasti ilmavaivoja lievittäen sekä terveellisen suolistobakteerikannan kehittymistä edistäen. Ainutlaatuinen kaksivaikutteinen purutabletti turvotukseen ja ilmavaivoihin. Yli 18-vuotiaille aikuisille. Piparmintun makuinen. Sisältää 20 purutablettia.

Lisää...
9,20 €
SKU
7319861014075
Lisää...
Benegast Redugas Purutabletti, 20 kpl

Moni kärsii ajoittain vatsan turvotuksesta ja ilmavaivoista. Se johtuu yleensä ruoansulatuskanavaan kertyneestä ilmasta ja aiheuttaa usein epämukavia oireita, kuten mahakipuja, ilmavaivoja sekä täysinäisyyden ja pingottuneisuuden tunnetta vatsassa, mikä voi vaikuttaa päivittäiseen elämänlaatuun. Redugas™ on kehitetty tarjoamaan pysyvä ratkaisu turvotuksesta ja ilmavaivoista kärsiville henkilöille.

Redugas™ sisältää Lycosyl™-yhdistettä. Se on simetikonin ja prebioottien (inuliini) ainutlaatuinen ja tehokas yhdistelmä. Simetikoni hajottaa ilmakuplia vähentämällä niiden pintajännitystä ja prebiootit palauttavat suolistoflooran ja ehkäisevät siten ilmavaivoja.

Ainutlaatuinen kaksivaikutteinen purutabletti turvotukseen ja ilmavaivoihin.

- Vähentää ja estää kaasun muodostusta

- Nopea helpotus turvotukseen

- Palauttaa suoliston hyvän bakteerikannan

- Mintunmakuinen

 

Käyttö

Sopii yli 18-vuotiaille. Yksi tabletti aterian jälkeen sekä ennen nukkumaanmenoa. Pureskele tabletti huolella ennen nielemistä. Päivän maksimiannos on 4 tablettia. Tuotetta ei pidä käyttää yhtäjaksoisesti pidempään kuin neljä viikkoa. Kysy neuvoa lääkäriltä tai apteekkihenkilökunnalta, jos oireet jatkuvat tai pahenevat neljän viikon käytön jälkeen. Keskustele lääkärin kanssa, jos olet raskaana, imetät tai olet alle 18-vuotias.

Ainesosat

Lycosyl™ -simetikoni ja inuliini Aktiiviaine
Glukoosi (dekstroosi) Makeutusaine
Sorbitoli Makeutusaine
Mikrokiteinen selluloosa Täyteaine
Trikalsiumfosfaatti Paakkuuntumisenestoaine
Piidioksidi Kiillotusaine
Tärkkelys Paakkuuntumisenestoaine
Magnesiumstearaatti Voiteluaine
Minttuaromi Makuaine

Lisää...
Lisätietoja
SKU 7319861014075
Tavaramerkki Benegast