+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Avene Gentle eye make-up remover 125ml

Avène Gentle Eye Make-up Remover on hajustamaton silmämeikinpoistoaine vesiliukoisen meikin puhdistukseen. Kirkas ja rasvaton geelimäinen koostumus. Ei kirvele silmiä, sillä sen pH-arvo on sama kuin kyynelnesteessä. Kosteuttaa ja rauhoittaa ohutta ja herkkää silmänympärysihoa. Sopii hyvin myös piilolinssien käyttäjille. HAJUSTEETON

Lisää...
Tarjoushinta 14,03 € Normaalihinta 16,50 €
SKU
3282779051378
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 14,95 €
Myy ja toimittaa Apomera
Avene Gentle eye make-up remover 125ml

Avène Gentle Eye Make-up Remover on hajustamaton silmämeikinpoistoaine vesiliukoisen meikin puhdistukseen. Kirkas ja rasvaton geelimäinen koostumus. Ei kirvele silmiä, sillä sen pH-arvo on sama kuin kyynelnesteessä. Kosteuttaa ja rauhoittaa ohutta ja herkkää silmänympärysihoa. Sopii hyvin myös piilolinssien käyttäjille. HAJUSTEETON.

- MEIKINPOISTO: Avène Gentle Eye Make-up Remover ei sisällä karkeita puhdistusaineita, joten se poistaa meikin täydellisesti ja hellästi sekä ripsistä että silmäluomista.
- Tuote on myös piilolinssien käyttäjille täysin turvallinen luonnollisen pH-arvonsa ansiosta.
- RAUHOITTAVA: Tuote sisältää rauhoittavaa ja ärsytystä ehkäisevää Avène Terveyslähdevettä, joka tekee silmänympärysihosta raikkaan tuntuisen.
- MIELLYTTÄVÄ: Pehmeä, nestemäinen ja rasvaton geelikoostumus ei häiritse näköä puhdistuksen jälkeen.


Käyttö
Kostuta vanulappu Avène Gentle Eye Make-up Remover -silmämeikinpoistoaineella, paina kevyesti luomelle ja anna vaikuttaa hetki. Poista meikki luomilta ja ripsistä kevyesti pyyhkäisemällä, suunta ripsien tyvestä kärkeen. Viimeistele puhdistus suihkauttamalla päälle hieman Avène Thermal Spring Water -terveyslähdevettä. 

Ainesosat

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä. 
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). TRIETHANOLAMINE. SODIUM CHLORIDE. POLOXAMER 188. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. PHENETHYL ALCOHOL. SORBITOL. WATER (AQUA).

 

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 3282779051378
Tavaramerkki Avène