+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Aveeno® Dermexa Daily Emollient Cream emulsiovoide 200 ml

Aveeno® Dermexa Daily Emollient Cream 200 ml, hajustamaton emulsiovoide erittäin kuivalle iholle. Sopii herkälle ja myös ihottumaan taipuvaiselle iholle. Rauhoittaa ja suojaa erittäin kuivaa ja kutisevaa ihoa ja auttaa vähentämään erittäin kuivan ihon pahenemisvaiheita.

Lisää...
Tarjoushinta 12,33 € Normaalihinta 14,50 €
SKU
3574661411545
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 17,90 €
Myy ja toimittaa Apomera
Aveeno® Dermexa Daily Emollient Cream emulsiovoide 200 ml

Aveeno® Dermexa Daily Emollient Cream 200 ml, hajustamaton emulsiovoide erittäin kuivalle iholle. Sopii herkälle ja myös ihottumaan taipuvaiselle iholle. Rauhoittaa ja suojaa erittäin kuivaa ja kutisevaa ihoa ja auttaa vähentämään erittäin kuivan ihon pahenemisvaiheita. Prebioottisen kolmoiskaurayhdisteen (kaurajauhe + kaurauute + kauraöljy) (in vitro) sekä keramideja sisältävä voide vahvistaa ihon suojamuuria ja auttaa säilyttämään ihon luonnollisen mikrobiomin tasapainon, tehden ihosta terveen näköisen ja kestävämmän ensimmäisestä päivästä lähtien. Kliinisesti todistetusti auttaa parantamaan ihon ulkonäköä jo yhdessä viikossa. Sopii vauvoille, lapsille ja aikuisille.

Käyttö

Päivittäiseen käyttöön. Levitä voidetta runsaasti iholle. Sopii vauvoille, lapsille ja aikuisille.

Ainesosat

Aqua, Glycerin, Panthenol, Distearyldimonium Chloride, Petrolatum, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Avena Sativa Kernel (Oat) Flour, Avena Sativa Kernel (Oat) Extract, Avena Sativa Kernel (Oat) Oil, Ceramide 3, Steareth-20, Sodium Chloride, Citric Acid, Tocopherol, Potassium Sorbate, Benzalkonium
Chloride. [PR-015519]

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 3574661411545
Tavaramerkki Aveeno