+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin

APOBASE CREAM 30 % perusvoide 250 G

Apobase Cream on kosteuttava ja kosteuden säilyttävä perusvoide kuivan ja herkän ihon päivittäiseen hoitoon. Myös atooppisen ihon hoitoon sopiva. Apobase Cream on koko perheen hoitovoide, joka hoitaa kuivia käsiä sekä taive- ja vaippaihottumaa.
Lisää...
12,70 €
SKU
7350087734194
Lisää...
APOBASE CREAM 30 % perusvoide 250 G

Apobase Cream on voide, joka sopii erityisesti kuivan ja herkän ihon hoitoon. Tuote on koko vartalon suojaava, keskirasvainen perusvoide kaikille ihotyppeille.

Käyttötarkoitus: Apobase Cream on kosteuttava ja kosteuden säilyttävä perusvoide kuivan ja herkän ihon päivittäiseen hoitoon. Myös atooppisen ihon hoitoon sopiva. Apobase Cream on koko perheen hoitovoide, joka hoitaa kuivia käsiä sekä taive- ja vaippaihottumaa. Voide kosteuttaa, pehmentää ja hoitaa herkkää ihoa, jättämättä sille rasvaista tuntua. Hajusteeton ja lisäaineeton voide imeytyy nopeasti.

Rasvapitoisuus 30%. Sopii erityisesti kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle. Sopii käytettäväksi päivittäin koko vartalolle.

Aqua, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Caprylyl Glycol, Sodium Gluconate, Phenoxyethanol. 

Lisää...
Lisätietoja
SKU 7350087734194
Tavaramerkki Apobase