+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Allévo VLCD Shake Banaani&Vadelma 15 pss

Allévo Very Low Calorie Diet (VLCD) on täysipainoinen ja erittäin niukkaenerginen ruokavalionkorvike painonhallintaan. Se sopii täydellisesti nopeaan aloitukseen matkalla uuteen, kevyempään elämään. Viidestä annoksesta päivässä Allévo VLCD -tuotteita saat kaikki vitamiinit, kivennäisaineet ja ravintoaineet, mutta energiaa vain noin 750 kcal / vrk. Tuotteet on tarkoitettu painonhallintaan terveille ylipainoisille aikuisille. Banaanin ja vadelman makuinen juomajauhe. 153 kcal/annos.
Lisää...
17,90 €
SKU
7311620012407
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 17,90 €
Myy ja toimittaa Apomera
Allévo VLCD Shake Banaani&Vadelma 15 pss

Allévo Very Low Calorie Diet (VLCD) on täysipainoinen ja erittäin niukkaenerginen ruokavalionkorvike painonhallintaan. Käyttäessäsi Allévo VLCD tuotteita käyttöohjeiden mukaisesti saat riittävän päivittäisen määrän välttämättömiä ravintoaineita. Aloitusvaiheessa voit korvata kaikki ateriat 1-3 viikon ajan viidellä Allévo VLCD annoksella päivässä. Tällöin on tärkeää, että otat kaikki viisi annosta joka päivä varmistaaksesi tarvittavien ravintoaineiden saannin. Yhdistele eri Allévo VLCD tuotteita haluamallasi tavalla - valittavana on eri makuisia pirtelöitä, keittoja ja puuroja. Aloitusvaiheen jälkeen voit yhdistellä VLCD tuotteita muiden Allévo tuotteiden ja tavallisen ruokavalion kanssa.

Annostelu: Voit korvata kaikki ateriat 1-3 viikon ajan viidellä Allévo VLCD annoksella päivässä. • Kaada sekoittimeen 3 dl kylmää vettä (pakkaus ei sisällä sekoitinta). • Lisää pussin sisältö veteen. • Ravista 10–15 sekunnin ajan.

Huomioitavaa: Tuotteet on tarkoitettu painonhallintaan terveille ylipainoisille aikuisille. Tuotteita ei tule käyttää yli 8 viikon ajan tai toistuvasti tätä lyhyempiä aikoja ilman terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistusta. Kun korvaat kaikki päivän ateriat Allévo VLCD tuotteella tärkeää, että otat kaikki 5 annosta joka päivä varmistaaksesi, että saat tarvittavat ravintoaineet. On tärkeää juoda päivittäin runsaasti (1,5 litraa) vähäkalorisia nesteitä (mieluiten vettä). Pysyvän painonhallinnan kannalta on tärkeää, että noudatat terveellisiä elämäntapoja, ruokailutottumuksia ja harrastat liikuntaa. Lasten, nuorten, raskaana olevien ja imettävien naisten, tai henkilöiden, joilla on jokin sairaus, ei tule käyttää tuotetta ilman terveydenhuollon ammattilaisen tai lääkärin suositusta.

Ainesosaluettelo: SOIJAproteiini, maltodekstriini, herajauhe (MAITO), kasviöjy (SOIJA, auringonkukka, pellavansiemen), SOIJAlesitiini, gluteeniton KAURAkuitu*, aromi, banaanijauhe 1 %, riisikuitu, stabilointiaine (guarkumijauhe, ksantaanikumi), väriaine (punajuuri), vadelmajauhe 0,5 % (vadelma, maissitärkkelys), koliinibitartraatti, kalium, kloridi, fosfori, kalsium, magnesium, sinkki, rauta, mangaani, kupari, jodi, seleeni, molybdeeni, C-vitamiini, niasiini, E-vitamiini, pantoteenihappo, B2-vitamiini, B6-vitamiini, B1-vitamiini, A-vitamiini, foolihappo, K-vitamiini, biotiini, D-vitamiini, B12-vitamiini, makeutusaine (asesulfaami K, sukraloosi). *Kaurakuitu sisältää vähemmän kuin 20 mg/kg gluteenia, mikä määritellään gluteenittomaksi. Sisältää makeutusainetta.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 7311620012407
Tavaramerkki Allévo