+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

A. Vogel Echinaforce punahattu-uute, 100 ml

A. Vogel Echinaforce punahattu-uute on perinteinen kasvirohdosvalmiste flunssan hoitoon ja ennaltaehkäisyys. Punahattu-uutetta on perinteisesti käytetty kohottamaan elimistön omaa vastustuskykyä. A.Vogelin Echinaforce on gluteeniton, laktoositon ja kliinisesti tutkittu.
Lisää...
16,19 €
SKU
6422100058431
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 15,28 €
Myy ja toimittaa Apomera
A. Vogel Echinaforce punahattu-uute, 100 ml

Echinaforce punahattu-uute on perinteinen kasvirohdosvalmiste flunssan hoitoon ja ennaltaehkäisyys. Punahattu-uutetta on perinteisesti käytetty kohottamaan elimistön omaa vastustuskykyä.
A.Vogelin Echniforce on gluteeniton, laktoositon ja kliinisesti tutkittu.

Suositeltu annostus vilustumisoireiden hoitoon aikuisilla ja yli 12-vuotiaille on 20-25 tippaa veden kera 3-5 kertaa päivässä. Tuotetta saa käyttää oireiden hoitoon enintään 10 vuorokauden ajan. Ennaltaehkäisyssä suositeltu annostus on 20 tippaa 3 kertaa päivässä enintään kahden kuukauden ajan.

AINESOSAT
Kaunopunahatun tuoreesta versosta valmistettu etanoliuute, tuoreesta juuresta valmistettu etanoliuute, etanoli, puhdistettu vesi.

Älä käytä tuotetta mikäli olet allerginen punahatuille, mykerökukkausille kasveille (esim. pujo) tai mulle tuotteen aineosille. Tuote ei sovellu jos sinulla on jokin etenevä systeeminen sairaus (esim. tuberkuloosi), autoimmuunisairaus (esim. MS-tauti) tai immuunipuutos (esim. HIV.infektio). Keskustele lääkärin kanssa jos sinulla on maksa- tai munuaissairaus, tai olet atoopikko tai olet herkkä saamaan allergisia reaktioita.

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 6422100058431
Tavaramerkki A.Vogel