+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Triple Dry 72h aktiivihiili men antiperspirantti roll-on 50 ml

Voimakkaasti tai normaalisti hikoileville tarkoitettu uusi raikkaan tuoksuinen Triple Dry aktiivihiili antiperspirantti on tehokas, alkoholiton antiperspirantti niille, jotka hakevat tehokasta ja pitkäkestoista suojaa hikoilua vastaan. Aktiivihiili sitoo kosteutta ja toimii antibakteerisesti. Erinomainen suoja tilanteisiin, jolloin hikoilu yleensä lisääntyy. Liikkujille, hormonitoiminnan aiheuttamiin muutoksiin kehossa tai työhön, joka vaatii antiperspirantilta tehoa ja varmuutta.

Lisää...
Tarjoushinta 6,95 € Normaalihinta 9,30 €
SKU
5014697055910
Lisää...
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 6,95 €
Myy ja toimittaa Apomera
Triple Dry 72h aktiivihiili men antiperspirantti roll-on 50 ml

Voimakkaasti tai normaalisti hikoileville tarkoitettu uusi raikkaan tuoksuinen Triple Dry aktiivihiili antiperspirantti on tehokas, alkoholiton antiperspirantti niille, jotka hakevat tehokasta ja pitkäkestoista suojaa hikoilua vastaan. Aktiivihiili sitoo kosteutta ja toimii antibakteerisesti.

Erinomainen suoja tilanteisiin, jolloin hikoilu yleensä lisääntyy. Liikkujille, hormonitoiminnan aiheuttamiin muutoksiin kehossa tai työhön, joka vaatii antiperspirantilta tehoa ja varmuutta. Triple Dry tarjoaa deodoranttia paremmin pitkäkestoista suojaa, joten hikoilun voi unohtaa jopa 72 tunnin ajaksi! Deodorantin tehtävä on peittää hienhajua, kun taas antiperspirantti estää hikoilua ja pitää kainalot kuivina.

Antiperspirantin vaikutus on paikallista, joten se pitää kainalot kuivina, mutta hiki tulee ulos muualta kehosta. Antiperspirantti on turvallinen, eikä se imeydy kehoon paikallisuutensa vuoksi. Antiperspiranteilla ei ole todettu olevan terveydellistä haittaa eikä yhteyttä rintasyöpiin. (Teknokemian yhdistys ry).

Käyttö

Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä puhtaalle iholle ja anna kuivua ennen pukeutumista. Parhaan mahdollisen suojan saavuttamiseksi käytä tuotetta iltaisin ja peseydy normaalisti aamuisin. Kun hikoilu on tasaantunut, voit vähentää käytön 2-4 kertaan viikossa.

Ainesosat

Aqua, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, Glycerin, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, Cyclopentasiloxane, Steareth-21, Cyclohexasiloxane, Aluminum Sesquichlorohydrate, Phenoxyethanol, Parfum, Aluminum Chlorohydrate, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Allantoin, Charcoal Powder

 

Lisää...
Lisätietoja
Restricted Ei
SKU 5014697055910
Tavaramerkki Triple Dry