Nopea toimitus
Edulliset hinnat ja laaja valikoima
Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin

Yleistä

Apomera.fi myy internetin kautta terveys- ja itsehoitotuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Apomera.fi ei myy reseptivapaita lääkkeitä.

Tilaaminen

Teet tilauksesi internetsivujemme www.apomera.fi kautta. Mikäli tarvitset apua asiakkaaksi rekisteröitymisessä ja/tai tilauksesi tekemisessä, olet tervetullut ottamaan asiakaspalveluumme yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@apomera.fi. Tilaamalla hyväksyt ostoehtomme ja suostut siihen, että nimesi ja henkilö- tai yritystunnuksesi rekisteröidään asiakasrekisteriimme. Ostosopimus on voimassa siitä hetkestä lähtien, kun olemme vahvistaneet tilauksen lähettämällä tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli olet tehnyt useita tilauksia, pidätämme oikeuden yhdistää tilauksesi ja toimittaa kaikki tilaamasi tuotteet samassa paketissa.

Hinnat ja tuotekuvat

Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina ja ne sisältävät verot. Mahdolliset toimituskulut lisätään riippumatta siitä, minkä toimitusvaihtoehdon olet valinnut tilauksesi yhteydessä. Kaikkia hintoja päivitetään säännöllisesti ja pidätämme oikeuden tehdä hintamuutoksia ilman ennakkoilmoitusta. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotetietoja ilman ennakkoilmoitusta.

Henkilötiedot

Rekisteröinnin ja/tai tilauksen yhteydessä hyväksyt, että tallennamme ja käytämme tietojasi liiketoiminnassamme voidaksemme toteuttaa ja tarjota sen palvelun, jota meiltä voi odottaa. Kun Apomera AB käsittelee henkilötietojasi, rekisterinpitäjänä olemme vastuussa siitä, että henkilötietoja käsitellään asianmukaisesti ja turvallisesti sekä voimassa olevien lakien ja määräysten mukaan.

Ostaessasi meiltä rekisteröimme seuraavat tiedot

  • Henkilö- ja yhteystiedot: nimi, ikä (ostaessasi tuotteita, joissa on 18 vuoden ikäraja), laskutus- ja toimitusosoite, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero.
  • Tietoja tuotteista: yksityiskohtia ostamiasi tuotteita koskien.

Sinulla on oikeus pyytää raportti niistä tiedoista, joita meillä on sinusta. Mikäli pidät tietoja virheellisenä, voit pyytää niiden korjausta tai poistamista asiakasrekisteristämme. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja me autamme sinua.

Jos päätät hyväksyä, että lähetämme sinulle uutiskirjeitä ja vastaavia postituksia, sähköpostiosoitteesi tallennetaan tähän tarkoitukseen. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjetilauksesi, joko uutiskirjeessä olevan peruutuslinkin kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Saatamme siirtää tai jakaa tietojasi valikoiduille kolmansille osapuolille alla olevan mukaisesti. Käytämme kaikkia kohtuullisia oikeudellisia, teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja riittävällä suojaustasolla, kun niitä siirretään tai jaetaan valikoiduille kolmansille osapuolille. Mitään tietojasi ei myydä kolmannelle osapuolelle.

Kenelle voimme jakaa tietojasi?

  • Kirjanpitojärjestelmä
  • Tukijärjestelmä – asiakastukikysymysten hallintaan
  • Sähköpostien hallintajärjestelmä – tilausvahvistusten ja muun sähköpostin lähettämiseen
  • Pilvipalvelu- ja pilvitoimintakumppanit – palvelintemme toimintaan
  • Logistiikka- ja kuljetusyritykset – tuotteidesi toimittamiseen
  • Maksupalveluntarjoaja Klarna
 
Klarna

Klarna, joka on maksuyhteistyökumppanimme, käsittelee henkilökohtaisia tietojasi, jotka liittyvät maksamiseen. Näin ollen Klarna on maksuun liittyvien henkilötietojen rekisterinpitäjä. Katso Klarnan tietosuojakäytäntö tästä.

Klarna käyttää myös evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Lue lisää Klarnan evästeiden käytöstä tästä.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaukset, joiden kohdalla ilmenee virheellisiä henkilötietoja ja/tai jos asiakkaalla on maksuhäiriömerkintöjä.

Copyright

Kaikki tämän verkkosivuston sisällöt, kuten tekstit, grafiikka, logot, kuvat, äänitteet, digitaaliset lataukset sekä muut ohjelmistot, kuuluvat internetsivuston apomera.fi tai tavarantoimittajiemme omistukseen ja ovat suojattu ruotsalaisella ja kansainvälisellä tekijänoikeuslailla.

Maksaminen

Apomera.fi tarjoaa useita eri maksuvaihtoehtoja, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan. Yhteistyössä Klarnan maksutavan Klarna Checkoutin kanssa tarjoamme laskulla maksamisen, osamaksun, VISA tai Mastercard -korttimaksamisen sekä verkkopankkimaksamisen.

Lasku

Mikäli valitset maksutavaksi laskun, voidaan suorittaa luottotarkistus. Lasku lähetetään sähköpostitse tilauksen varastoltamme lähettämisen yhteydessä 14 päivän maksuajalla. Emme veloita laskutuslisää. Klarna veloittaa myöhässä maksetusta tai maksamatta jätetystä laskusta 5,00 € muistutusmaksun sekä korkolain mukaisen koron.

Osamaksu

Valitessasi Klarna Tili -osamaksun voit itse valita kuukausittaisen lyhennyseräsi. Klarna tulee suorittamaan luottotarkistuksen.

Korttimaksu

Kortilla maksettaessa rahasumma varataan tililtä heti tilausta jätettäessä ja vähennetään tililtä lähetyksen toimituksen yhteydessä.

Verkkopankin suoramaksu

Valitessasi verkkopankin suoramaksun, rahat veloitetaan tililtäsi hyväksyttyäsi kaupan (ts. tilauksen jätettyäsi).

Klarna Checkout pyytää sinulta joitakin tietoja tunnistautuessasi. Tunnistautumisessa tarvittavat tiedot voivat vaihdella eri ostotilanteiden ja asiakkaiden välillä. Klarna Checkout ei tee koskaan luottokyselyä muusta syystä kuin valitsemastasi maksuvaihtoehdosta riippuen. Klarnan tekemä luottokysely ei vaikuta luottoluokitukseesi, eivätkä muut osapuolet, kuten pankki, voi nähdä Klarnan sinusta tekemää kyselyä. Tunnistauduttuasi Klarna Checkout näyttää, mitkä maksuvaihtoehdot ovat sinulle mahdollisia. Lasku on oletusmaksuvaihtoehtona, mutta voit tietysti valita vapaasti jonkin muista maksuvaihtoehdoista, kuten pankin suoramaksun tai korttimaksun. Sinulle tarjottavat maksuvaihtoehdot voivat vaihdella aika ajoin. Klarna Checkout-palvelulla on SSL-sertifikaatti ja se täyttää vaatimukset, jotka on laatinut Payment Card Industry Data Security Standards (PCI DSS).

Saadaksesi tietoja maksustasi, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun tai soita numeroon 09-425 99 771 maanantaista perjantaihin kello 09.00 – 18.00 välillä. Näet myös laskusi ja niiden maksustatukset klarna.fi-sivustolla Oma Klarna-otsikon alta, katso ”Löydä laskusi” aloitussivulla. Lisätietoja sekä täydet ehdot Klarna Checkout-palveluun löydät täältä

Luovuttamalla tietosi kassalla hyväksyt Klarnan ehdot. Klikkaamalla kassalla "Osta" hyväksyt meidän ostoehtomme.

Toimitus

Apomera.fi toimittaa ainoastaan Suomeen. Kun tuotteet on lähetetty varastoltamme, saat toimitusvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Toimitusvahvistuksessa on lähetystunnus, jolla voit seurata lähetyksen kulkua.

Käsittelemme ja lähetämme tilauksesi kolmen arkipäivän sisällä tilauksen jättämisestä. Kun tilaus on lähtenyt meiltä, toimitus kestää kolmesta neljään arkipäivää.

Kustannukset ja toimitustavat

Yli 49 € tilaukseen saat maksuttoman toimituksen, kun lähetys toimitetaan noutopisteeseen.

Alle 49 € tilaukseen lisätään 9,90 € toimituskulut ja lähetys toimitetaan noutopisteeseen.

Posti Postipaketti noutopisteeseen

Normaalisti lähetys tulee perille 3-4 arkipäivässä lähdettyään varastoltamme. Tuotteesi lähetetään Postin kautta ja toimitetaan sinua lähimpään Postin noutopisteeseen. Kun paketti on saapunut noutopisteeseen, saat siitä ilmoituksen, joka lähetetään yleensä tekstiviestinä.

Jos olet valinnut noutopisteeksi pakettiautomaatin ja se on täynnä tai mikäli paketti on liian iso pakettiautomaattiin, Posti toimittaa sen lähimpään Postin toimipaikkaan.

Kotiinkuljetus

Posti tarjoaa erillistä maksullista kotiinkuljetuspalvelua. Jos haluat tilata kotiinkuljetuksen, saat lisätietoja Postin sivuilta tästä.

Seuraa pakettiasi

Kun tilauksesi lähetetään varastoltamme, saat toimitusvahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi. Toimitusvahvistuksessa on lähetystunnus, jolla voit seurata lähetyksen kulkua.

Noutopisteessä

Noutaaksesi lähetyksesi tarvitset henkilöllisyystodistuksen sekä numeron, jonka löydät saamastasti Postin tekstiviesti- tai sähköposti-ilmoituksesta. 

Sinun on aina esitettävä henkilöllisyystodistuksesi pakettia noutaessasi. Ainoastaan paketin vastaanottajaksi merkitty henkilö voi noutaa paketin.

Lähetystä säilytetään postitoimipaikassa 7 päivän ajan, minkä jälkeen se palautetaan meille. Pidätämme oikeuden veloittaa noutamatta jääneen paketin käsittelystä aiheutuneet kustannukset (palautuksen toimituskulut, käsittelykustannukset jne). Tästä syystä veloitamme 30 € maksun, mikäli paketti jätetään noutamatta. Huomioithan tästä syystä, että mikäli haluat perua kaupan ja palauttaa tuotteen, sinun on ensin noudettava paketti ja sen jälkeen tehtävä palautus edellä kuvaillun mukaisesti.

Toimitusviivästys

Mikäli lähetyksen toimittaminen viivästyy, tiedotamme viipymättä viivästyksen syyt ja ilmoitamme uudesta toimitusajasta. Asiakkaana sinulla on oikeus purkaa kauppa ilman kustannuksia.

Peruuttamisoikeus ja palauttaminen

Asiakkaanamme sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen etämyyntiä koskeva 14 päivän peruutusoikeus. Tuote/tuotteet on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen noutopisteestä ei riitä tilauksen peruuttamiseksi, vaan sinun on tehtävä peruutusilmoitus.

Palautuksen ehtona on, että tuote ja myyntipakkaus ovat alkuperäisessä kunnossa. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, voimme tehdä hinnanalennuksen suhteessa tuotteen arvon alenemiseen. Palautusoikeus ei kuitenkaan koske sinetöitynä toimitettuja tuotteita, joita ei terveydellisistä tai hygieniasyistä voida palauttaa, jos ne on avattu. Jos palautat esimerkiksi aerosolipakkkauksia, hajuvesiä, hiuslakkaa tai kynsilakkaa, käytä alkuperäistä kuljetuspakkausta, jossa on kuljetukseen vaadittavat varoitusmerkinnät.

Ohjeet peruutusilmoitukseen ja palautukseen:

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@apomera.fi. Tarvitsemme seuraavat tiedot:

a) tilausnumero (tilausvahvistuksesta, lähetysluettelosta tai laskusta)

b) nimesi ja yhteystietosi

c) palautettavan tuotteen nimi ja lukumäärä

Vahvistamme ilmoituksesi jälkeen, että palautus on sallittu ja että peruuttamisaikaa ei ole ohitettu ennen kuin tuotteet on palautettu. Asiakas vastaa palautuksen postikuluista ja vastuu tuotteesta on asiakkaalla, kunnes se on palautunut Apomeralle. Palautuksia ei saa lähettää postiennakolla.

Palautusosoite

Apomera AB
c/o Bonver Logistics AB
Gåshaga Brygga 1
181 85 Lidingö
Sverige

Takaisinmaksu

Kuluttajalla on oikeus saada rahansa takaisin peruutettuaan tilauksen ja palautettuaan tuotteen 14 päivän sisällä siitä, kun olemme vastaanottaneet ilmoituksen. Asiakas voi kuitenkin joutua odottamaan, kunnes tuote on palautunut meille tai kunnes asiakas on antanut todisteen siitä, että tavara palautetaan. Kun tämä on toteutunut, maksamme viipymättä koko tuotteen ostosumman mukaan lukien toimituskulut (ei kuitenkaan palautuskuluja). Mikäli maksoit laskulla, verkkopankkimaksulla tai ennakkomaksulla, siirrämme rahat pankkitilillesi. Mikäli taas maksoit kortilla, siirrämme hyvitettävän summan kortillesi.

Lunastamattomat paketit

Pidätämme oikeuden veloittaa noutamatta jääneen paketin käsittelystä aiheutuneet kustannukset (palautuksen toimituskulut, käsittelykustannukset jne). Tästä syystä veloitamme 30 € maksun, mikäli paketti jätetään noutamatta. Lähetystä säilytetään postitoimipaikassa 14 päivän ajan, minkä jälkeen se palautetaan meille. Huomioithan tästä syystä, että mikäli haluat perua kaupan ja palauttaa tuotteen, sinun on ensin noudettava paketti ja sen jälkeen tehtävä palautus edellä kuvaillun mukaisesti.

Reklamaatio

Mikäli olet saanut viallisen tai väärän tuotteen, pyydämme sinua ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen info@apomera.fi. Kuvaile virhe mahdollisimman tarkasti. Mikäli emme voi ratkaista ongelmaa, sinulla on mahdollisuus reklamoida tuotteesta. Reklamointi tehdään meiltä saamiesi ohjeiden mukaisesti. Mikäli toteamme tuotteessa vian, mahdolliset reklamaatiosta aiheutuneet toimituskulut maksetaan takaisin 30 päivän sisällä siitä, kun olemme vastaanottaneet reklamoidun tuotteen. Palautetun tuotteen takaisinmaksu tapahtuu viipymättä. Kuluttajana sinulla on Suomessa kahden vuoden reklamointioikeus. Reklamointioikeus koskee ainoastaan valmistusvirheitä, eikä sisällä normaalia kulumista.

Takuu

Tavanomainen takuu koskee tuotteita, joille takuu on myönnetty ja mahdolliset takuut ovat voimassa Suomessa. Lisätietoja saat kunkin tuotteen käyttöohjeista.

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)