+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin

MULTI-MAM KOMPRESSIT 12X1,6 ML

Multi-Mam Kompresseilla voidaan hoitaa imetyksestä johtuvia vaivoja, kuten esimerkiksi rinnanpäiden kipua, turvotusta ja arkuutta. Taitoksilla on välitön rauhoittava ja viilentävä vaikutus.
Lisää...
12,20 €
SKU
8714207821208
Lisää...
MULTI-MAM KOMPRESSIT 12X1,6 ML

Multi-Mam Kompresseilla voidaan hoitaa imetyksestä johtuvia vaivoja, kuten esimerkiksi rinnanpäiden kipua, turvotusta ja arkuutta. Taitoksilla on välitön rauhoittava ja viilentävä vaikutus. Multi-Mam Kompressit muodostavat pehmeän ja miellyttävän tyynyn kipeän rinnanpään päälle. Tuotteen keskeinen osa on kasvipohjainen geeli, joka kosteuttaa, muodostaa fyysisen esteen haitallisille bakteereille ja tukee luonnollista paranemisprosessia. Geeliä ei tarvitse poistaa iholta ennen imetystä.

- Välitön rauhoittava vaikutus aroille rinnan päälle - Neutraloi haitallisia mikro-organismeja. - Apuna rintatulehduksen ehkäisyssä (Mastitis) - Optimoi rinnan alueen olosuhteita - Geeli on luonnollista, turvallista ja harmitonta nieltynä.

Käyttötarkoitus: - Imetyksen aiheuttamat rinnanpään alueen vaivat - Kipeät, arat ja turvonneet rinnanpäät - Rakkulat, haavoittuneet alueet ja rinnanpään ihon kuoriutuminen - Rinnanpään ihon riittämätön kosteus Multi-Mam Kompressit on kehitetty erityisesti imettäville äideille rinnanpäiden hoitoon. Multi-Mam Kompressit rauhoittavat välittömästi arkoja rinnanpäitä, optimoivat ihon olosuhteita, vähentävät turvotusta ja ovat apuna rintatulehduksen ehkäisyssä. Jokainen taitos on kyllästetty bioaktiivisella geelillä, joka perustuu patentoituun 2QR-yhdisteeseen. Tämä luonnollinen aine on peräisin kasveista ja koostuu bioaktiivisista molekyyleistä, joita kutsutaan polysakkarideiksi. Sillä on ainutlaatuinen kyky neutraloida tehokkaasti haitallisia bakteereita estämällä niiden kiinnittymistä kudokseen. Multi-Mam Kompressit muodostavat pehmeän, miellyttävän tyynyn rinnan ympärille ja luo optimaaliset olosuhteet paranemisprosessille. Geeliä ei tarvitse poistaa ennen imetystä. Bioaktiivinen geeli sisältää luonnollisia kasvipohjaisia aineksia ja on turvallinen ja vaaraton niellä.

Huomioitavaa: Allergiat Multi-Mam Kompressien raaka-aineille ovat erittäin harvinaisia. Mikäli olet allerginen kasviperäisille raaka-aineille, kokeile tuotetta kyynärvarren sisäpuolelle. Mikäli ihoon ilmestyy kutiava punainen alue, olet todennäköisesti allerginen Multi-Mam Kompressien raaka-aineille. Siinä tapauksessa sinun ei kannata käyttää tuotetta. Taitos on kyllästetty bioaktiivisella geelillä. Huomioi, että tämän vuoksi hiukan geeliä voi joskus olla myös taitoksen ulkopinnalla (laminoitu puoli). Tämä on normaalia ja voit helposti pyyhkäistä sen pois. Bioaktiivisen geelin väri voi vaihdella värittömästä vaaleankeltaiseen. Tämä johtuu aktiivisesta pääraaka-aineesta, 2QR- yhdisteestä, joka on täysin luonnollinen ja siitä johtuen väri voi hiukan vaihdella. Tämä ei vaikuta tuotteen tehoon tai turvallisuuteen.

Raskaus ja Imetys: Tiedossa ei ole vasta-aiheita (kontraindikaatioita) käytettäessä Multi-Mam Kompresseja raskauden tai imetyksen aikana.

Säilytys: Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa alkuperäispakkauksessaan huoneenlämpötilassa 10 °c – 25 °c. Viimeinen käyttöpäivä: katso yksittäispakkaus tai pakkauksen pohja.

Käyttöohje: Pese kädet ja rinnanpäät haalealla vedellä. Pyyhi varoen kuivaksi. Avaa pakkaus, avaa taitos ja aseta geelipuoli arkaa rinnanpäätä vasten. Jätä taitos iholle vähintään 10 minuutiksi, mutta mielellään 30 minuutiksi, kuitenkin enintään tunniksi. Taitos on kertakäyttöinen. Hävitä taitos käytön jälkeen hygieniasyistä. Ylimääräistä geeliä ei tarvitse poistaa ennen imetystä sillä tuote on turvallinen vauvalle. Käytä tuotetta vähintään kaksi kertaa päivässä, kunnes oireet lievittyvät. Jos sinulla on pysyviä tai toistuvia oireita ota yhteys lääkäriin.

ACTIVE INGREDIENTS Galactoarabinan Polyglucuronic Acid Crosspolymer*, Glycerin (plant origin), Xanthan Gum *2QR-kompleksi: patentoidut bioaktiiviset polysakkaridit .

Lisää...
Lisätietoja
SKU 8714207821208
Tavaramerkki Multi-Mam