+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat +

Lumoral-aloituspakkaus

Huolehdi suun terveydestä helposti kotona! Hammaslääkäreiden ja suuhygienistiliiton suosittelema Lumoral on suomalainen innovaatio suun terveyden ylläpitoon sekä hammassairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn kotona.
Lisää...
Tarjoushinta 166,60 € Normaalihinta 196,00 €
SKU
6429810197009
Lisää...
Lumoral-aloituspakkaus

Huolehdi suun terveydestä helposti kotona! Hammaslääkäreiden ja suuhygienistiliiton suosittelema Lumoral on suomalainen innovaatio suun terveyden ylläpitoon sekä hammassairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn kotona. Lumoral-hoidon teho perustuu valolla aktivoitavaan antibakteeriseen Lumorinse-suuhuuhteeseen, joka poistaa hampaista mikroskooppisen plakin. Se on ensimmäinen lääkinnällinen ratkaisu, joka kohdistaa antibakteerisen vaikutuksensa vain hammasplakkiin, suojellen suun tervettä bakteeritasapainoa.

Lumoral on CE-merkitty luokan IIa lääkinnällinen laite.

Aloituspakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitset päästäksesi alkuun:

1 Lumoral-suukappale 10 kpl Lumorinse-tabletteja*

Virtalähde

Mittakuppi

Pikaohje ja käyttöohje

Tuotteella on 2 vuoden laitetakuu. Tablettien määrä kattaa ensimmäisen kuukauden käytön.

*Koostumus: Mannitoli, ksylitoli, askorbiinihappo, natriumbikarbonaatti, polyvidoni, indosyaniinivihreä, magnesiumstearaatti, piidioksidi ja piparminttuaromi. Vaikuttava aine: Indosyaniinivihreä 7,0 mg. Säilytys: Huoneenlämmössä, alkuperäispakkauksessaan valolta suojattuna. Ei lasten ulottuville tai näkyville.

Säännöllisen käytön hyödyt:

Vähentää hammaskiven muodostumista

Ehkäisee hampaiden reikiintymistä

Hoitaa ärtyneitä ja tulehtuneita ikeniä

Raikastaa hengityksen

Ylläpitää suun tervettä bakteeritasapainoa Vaalentaa hampaita ja poistaa värjäytymiä hampaista

Myös ientulehduksen ja parodontiitin hoitoon

Lumoral-hoito vähentää vahingollisten bakteerien määrää ja hoitaa siten aktiivista ientulehdusta. Kun ientulehdus saadaan hoidettua, ei parodontiitti pääse kehittymään. Jos parodontiitti on jo kehittynyt, voidaan laadukkaalla hoidolla hidastaa sairauden etenemistä. Lumoral tukee ammattilaisten toteuttamaa hoitoa vähentämällä tehokkaasti parodontiittia ylläpitävää bakteerikantaa suussa."

Lisää...
Lisätietoja
SKU 6429810197009
Tavaramerkki Lumoral