Laaja valikoima
Edulliset hinnat
Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin
KAM-
PANJA

Lierac Body-Slim Global Slimming vartalovoide, 200 ml

   Tilattavissa. Toimitusaika meiltä 1-3 työpäivää.
Meidän hinta44,60 €
Kampanjahinta35,64 €
Säästät
  Verr. suos. hintaan
20 %
Lierac Body-Slim Global Slimming vartalovoide vähentää selluliittia ja kaunistaa ihoa. Kokonaisvaltainen vartalonmuokkaustuote: kiinteyttävä, selluliittia vähentävä, solujen aineenvaihduntaa vilkastuttava, turvotusta vähentävä geelivoide, joka myös kosteuttaa ja kaunistaa ihoa tehokkaasti ja välittömästi.

Sisältää 200 ml.

Käyttö:
Levitä geeliseerumia hierovin liikkein hoidettaville alueille aamuin ja illoin. Body-Slim-tuotetta kannattaa käyttää yhtäjaksoisesti vähintään 28 päivän ajan. Nopeasti imeytyvä ja alkoholiton koostumus takaa sen, että voit pukeutua heti geeliseerumin levittämisen jälkeen. Voiteen levittämisen yhteydessä seuraavien hierontaliikkeiden käyttö aamuin illoin hoidettavilla alueilla lisää hoidon tehoa:
- VAIHE 1 valmisteleva harjaus: Ennen tuotteen levittämistä: purista kädet nyrkkiin ja harjaa rystysilläsi reisiä, lanteita ja pakaroita edestakaisin liikkein. Tämä vaihe stimuloi ihoa ottamaan tuotteen paremmin vastaan ja samalla virkistää ihoa.
- VAIHE 2 Ääriviivoja selkeyttävä ”vaivaaminen”: Kun olet levittänyt tuotteen sivelemällä, ota kummallakin kädellä reilusti ihoa puserteluotteeseen ja vaivaa S-liikkein koko aluetta, niin että kädet työskentelevät vastakkaisiin suuntiin. Aloita reisistä, jatka sitten lanteille ja lopuksi pakaroihin. Tämä vaihe auttaa pehmittämään säikeitä, jotka selluliitti on puristanut kasaan, sekä muotoilemaan vartaloa.
- VAIHE 3 Kaunistava sively: Kun tuote on imeytynyt kokonaan ihoon, liu’uta kumpaakin kättä reisiä ja pakaroita pitkin, ikään kuin vetäisit sukkahousuja jalkaan. Jatka sitten käsittelyä lanteilla sivellen kohti napaa, ikään kuin laittaisit vyön.
Tämä morfopsykologiaan perustuva vaihe silottaa ihoa, samalla kun se piirtää vartaloosi ihanteellisen muodon.
Vinkki: Vartalokuorinnan käyttö ennen selluliittituotetta vilkastuttaa nestekiertoa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa parantaen selluliittituotteen imeytymistä ja tehoa.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuoteryhmät Ihonhoito ja hygienia
UUTTA
KAMPANJAT >  Kesäale
Tavaramerkki Lierac
Tuotenumero 3508240004743