Laaja valikoima
Edulliset hinnat
Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin

Korres Yoghurt Tinted Sunscreen Face Cream SPF50 sävyttävä geelivoide kasvoille, 40 ml

   Tilattavissa. Toimitusaika meiltä 1-3 työpäivää.
Meidän hinta30,40 €
Korres Yoghurt Tinted Sunscreen Face Cream SPF50 sävyttävä geelivoide kasvoille SPF50 aurinkosuojalla. Kevyt geelivoide aurinkosuojalla antaa pitkäkestoisen aktiivisen kosteutuksen samalla tasoittaen ihon sävyä. Sisältää aitoa jogurttia, joka on luonnollinen proteiinien lähde, sekä fermentoitua myskisalviaa ja pantenolia jotka tekevät ihosta terveemmän näköisen.
Kreikkalainen jogurtti on luonnollinen proteiinien, mineraalien ja vitamiinien lähde, joka lisää kosteutta ihon uloimmissa kerroksissa ja antaa virkistävän tunteen
Luomuviljelty Active Aloe® -uute kosteuttaa ihoa ja auttaa vähentämään ikääntymisen näkyviä merkkejä.

Tehokas UVA & UVB -suoja. Ei tuki ihohuokosia. Veden ja hikoilun kestävä. Dermatologisesti testattu.

Sisältää 40 ml

Käyttö: Levitä kasvoille ja kaulalle vähintään 30 minuuttia ennen auringolle altistumista. Lisää tuotetta säilyttääksesi tehon etenkin hikoilun, uinnin tai pyyhkeellä kuivaamisen jälkeen. Saavuttaakseen luvatun suojatehon, tuotetta tulee käyttää 2mg/cm2 (esim. 6 teelusikallista aikuisen vartalolle). Jos aurinkosuojaa ei ole käytössä riittävä määrä, se alentaa huomattavasti suojaustehoa. Älä oleile liian kauan auringossa vaikka käytät suojavoidetta. Pidä vauvat ja lapset poissa suoralta auringonvalolta. Liiallinen auringolle altistuminen on terveydelle vaarallista.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuoteryhmät Aurinkotuotteet >  Aurinkovoiteet  >  Aurinkovoiteet kasvoille
UUTTA
Tavaramerkki Korres
Tuotenumero 5203069100239