+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Maksuton toimitus yli 49€ tilauksiin

Korres The Greek Yoghurt Routine lahjapakkaus, 40 ml + 20 ml + 20 ml

Korres The Greek Yoghurt Routine lahjapakkaus on täydellinen tasapainottava ja kosteuttava kasvojenhoitosetti. Kuin superfoodia ihollesi! Lahjapakkaus sisältää seuraavat kolme tuotetta: Korres Greek Yoghurt päivävoide 40 ml, Greek Yoghurt puhdistusvoide 20 ml, Hydra Biome naamio 20 ml.
Lisää...
32,30 €
SKU
5203069100734
Lisää...
Korres The Greek Yoghurt Routine lahjapakkaus, 40 ml + 20 ml + 20 ml

Korres The Greek Yoghurt Routine lahjapakkaus on täydellinen tasapainottava ja kosteuttava kasvojenhoitosetti. Kreikkalainen, vuosisatoja vanha ihonhoidon salaisuus yhdistettynä viimeisimpiin tieteen menetelmiin! Ensimmäinen ja ainoa ihonhoitolinja, joka perustuu aitoon kreikkalaiseen jogurttiin – Greek Yoghurt rauhoittava probioottinen seerumi ja kosteusvoide ylläpitävät ihon mikrobitasapainoa, tehden siitä silkkisen ja terveyttä hehkuvan. Kuin superfoodia ihollesi!

Lahjapakkaus sisältää seuraavat kolme tuotetta:

  • Korres Greek Yoghurt päivävoide 40 ml
  • Greek Yoghurt puhdistusvoide 20 ml
  • Hydra Biome naamio 20 ml.

 

Greek Yoghurt Rauhoittava Probioottinen päivävoide 40 ml: Kaikille ihotyypeille. Tehokas probioottinen kasvoseerumi rauhoittaa ja hoitaa stressaantunutta ihoa välittömästi. Vaikuttavana ainesosanaan aito kreikkalainen jogurtti. Tämä ultra-tiivistetty seerumi tehostaa ja vahvistaa ihoa tehden siitä pehmeän ja hehkuvan.

Käyttö: Levitä kasvoille ja kaulalle puhdistuksen jälkeen. Jatka ihonhoitorutiinia Greek Yoghurt -kosteusvoiteella. Dermatologisesti testattu. 91,4% luonnollisia ainesosia.

Greek Yoghurt vaahtoava puhdistusvoide 20 ml: Kaikille ihotyypeille. Aitoa kreikkalaista jogurttia sisältävät Greek Yoghurt -kasvolinjan tuotteet rauhoittavat ja tasapainottavat ihoa välittömästi saaden sen näyttämään ja tuntumaan terveemmältä.

Käyttö: Levitä kasvoille ja kaulalle puhdistuksen ja seerumin jälkeen välttäen herkkää silmänympärysihoa. Dermatologisesti testattu. 94,4% luonnollisia ainesosia.

Hydra-Biome kasvonaamio 20 ml: Kaikille ihotyypeille. Laatuaan ensimmäinen aitoa kreikkalaista jogurttia sisältävä kasvonaamio, joka luo voimakkaasti viilentävän tunteen rauhoittaen ja hellien stressaantunutta, herkkää ihoa.

Käyttö: Levitä runsas kerros kasvoille ja kaulalle puhdistuksen jälkeen, välttäen silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhtele.

Sopii käytettäväksi päivittäin. Dermatologisesti testattu.

Lisää...
Lisätietoja
SKU 5203069100734
Tavaramerkki Korres