NYT kaikkiin tilauksiin ILMAINEN TOIMITUS!

Laaja valikoima
Edulliset hinnat
Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin

Kasvosuojain/kasvomaski mikrokuidusta, 5kpl

   Väliaikaisesti loppu.
Meidän hinta36,30 €
Kotimaisen Medantan yhdessä Pihlajalinnan kanssa kehittämä antimikrobinen kestokäyttöinen kasvosuojain.
Kasvosuojaimen taso vastaa antimikrobisten terveydenhuollon työvaatteiden suojaustasoa. Suojain on suunniteltu lisäämään terveydenhuollon ammattilaisen sekä asiakkaiden turvallisuutta vähentäen pisaratartuntariskiä.

Materiaalissa on antimikrobinen teknologia, joka muodostaa kalvon kankaan pinnalle eikä tarjoa kasvualustaa mikrobeille. Kasvosuojaimessa on tiivis ja joustava kaksinkertainen mikrokuitu mikä on teollisen pesun ja lämpödesinfektion kestävä.

Pakkaus sisältää 5 kappaletta kasvosuojaimia. Suojaimissa on kuminauhakiinnitys.
Mikrokuitumaskeilla ei ole sisä- tai ulkopuolta, niitä voi käyttää kummin tahansa päin, kunhan nenäsovitin tulee ylös nenän kohdalle. Antimikrobinen käsittely toimii siis näin molempiin suuntiin, kun molemmilla puolilla on antimikrobisesti käsitelty mikrokuitukangas.

Materiaali: Polyesteri 90%, elastaani 10%. Antimikrobinen käsittely.

Hoito-ohje:
Pesulämpötila max 70°C, tuote kestää myös teollisen pesun. Antimikrobisen käsittelyn ansiosta pesu ei edellytä korkeampien lämpötilojen käyttöä.

Kyseisellä tuotteella ei ole Tukesin tai muun viranomaisen hyväksyntää eikä CE-merkintää. Tuotetta ei saa käyttää korkeaa suojaustasoa vaativissa tehtävissä.

Testit:
- Eurofins akkreditoitu tutkimuslaitos (Espanja), bakteerien suodatustehokkuus (BFE) 84%. Määrittelyssä käytetty standardia EN 14683.
- VTT:n hiukkastesti, suodatustehokkuus
61,2%, joka määriteltiin soveltaen standardin SFS-EN ISO 29463-3:2018 mittausmenetelmää.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuoteryhmät Apuvälineet ja tarvikkeet
UUTTA
Tuotenumero 111125