Nopea toimitus
Edulliset hinnat ja laaja valikoima
Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin

Jack Black

Jack Black

Jack Black on sarja miesten ihonhoitotuotteita ja deodorantteja. Brändi perustettiin vuonna 2001 vastauksena aukkoon ihonhoitomarkkinoilla miehille. Tuotemerkin nimi luotiin jo ennen kuin tunnettu koomikko, Jack Black, tuli suosituksi, ja se yhdistetään mukavuuteen ja käyttöystävällisyyteen.

Jack Blackin tuotteet on kehitetty sillä ajatuksella, että useimmat miehet viettävät niin vähän aikaa kuin mahdollista peilin edessä. Tästä syystä Jack Black -tuotteet sisältävät useita tehoaineita kasviuutteista ja yrteistä. Lisäksi valmistusprosessissa käytetään uusinta tekniikkaa, jotta saadaan tehokkaita ja helposti imeytyviä tuotteita, jotka eivät sisällä hajuste- tai väriaineita.

Jack Black auttaa sinua saamaan välittömästi puhtaan ja raikkaan ihon ja raikkaan tuoksun. Säännöllisellä käytöllä iho pysyy terveempänä ja nuorekkaana ja siten edistää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Jack Black sisältää yksinkertaisen tehokkaita tuotteita, eivät kosmetiikkaa - ainoastaan ylivoimaista ihonhoitoa. Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman brändin tuotteita; parranajovoiteet, kosteusvoiteet, puhdistusaineet sekä hiustenhoito- ja vartalotuotteet.

22 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu

22 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu