+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Flowflex™ Koronaviruksen antigeenipikatesti,1 kpl

Flowflex™ SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test (Self-Testing) antigeenipikatesti on oireettomien itsetestaukseen soveltuva luotettava ja helppokäyttöinen koronatesti. Antigeenipikatesti antaa testituloksen jo 15 minuutissa. Näyte otetaan itse nenän etuosasta kivuttomasti. Testin tekeminen on yksinkertaista ja helppoa, eikä vaadi käyttäjältä liuosten käsittelyä. Alumiinifolion poistaminen uuttoliuosputken päältä riittää. Testi antaa oikean tuloksen yli 97 % todennäköisyydellä*. * Testin sensitiivisyys 97,1 % & spesifisyys 99,5 % nasaalinäytteestä (oireisilla potilailla). Sisältää 1 kpl.
Lisää...
3,89 €
SKU
6921756492427
Lisää...
  • Osta 3 hintaan 3,33 € /kpl ja säästä 14%
Näytä alin hinta 30 päivän ajalta
    Aikaisempi alin hinta 3,89 €
Flowflex™ Koronaviruksen antigeenipikatesti,1 kpl

Flowflex™ SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test (Self-Testing) antigeenipikatesti on oireettomien itsetestaukseen soveltuva luotettava ja helppokäyttöinen koronan kotitesti. Antigeenipikatesti antaa testituloksen jo 15 minuutissa. Näyte otetaan itse nenän etuosasta kivuttomasti.

Kotitestin tekeminen on yksinkertaista ja helppoa, eikä vaadi käyttäjältä liuosten käsittelyä. Alumiinifolion poistaminen uuttoliuosputken päältä riittää.

Testi antaa oikean tuloksen yli 97 % todennäköisyydellä*.

Sisältää 1 kpl.

Flowflex on johtavia brändejä maailmanlaajuisesti ja yksi käytetyimmistä SARS CoV-2 antigeenitesteistä Isossa Britanniassa, Saksassa ja Hollannissa.

* Testin sensitiivisyys 97,1 % & spesifisyys 99,5 % nasaalinäytteestä (oireisilla potilailla).

Lisää...
Lisätietoja
SKU 6921756492427
Tavaramerkki Flowflex