Kaikki tuotteet vähintään -20%!

Laaja valikoima
Edulliset hinnat
Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin
KAM-
PANJA

Dermaceutic Turn Over yövoide, 40 ml

   Tilattavissa. Toimitusaika meiltä 1-3 työpäivää.
Suositushinta44,99 €
Meidän hinta44,22 €
Kampanjahinta33,11 €
Säästät
  Verr. suos. hintaan
26 %
Dermaceutic Turn Over yövoide sisältää 15 % glykolihappoa (AHA). Stimuloi solujen uusiutumista ja ehkäisee ryppyjen ja juonteiden muodostumista. Kuorii kuolleita soluja ihon pinnasta ja tekee ihosta pehmeän, kimmoisan ja heleän. Sopii mainiosti auringon vaurioittamalle iholle, joka on menettänyt kimmoisuutta. Tasoittaa juonteita ja häivyttää suuria ihohuokosia.

Levitä TurnOver-tuotetta iltaisin ihon puhdistamisen jälkeen. Ensimmäisinä käyttöpäivinä voide saattaa hieman kirvellä parin minuutin ajan. Tämä johtuu siitä, ettei iho vielä ole tottunut glykolihappoon. Kun olet käyttänyt tuotetta jonkin aikaa, iho saattaa myös hieman hilseillä väliaikaisesti. Hilseily johtuu siitä, että ihosolujen uusiutuminen on nopeutunut.

Levitä aina korkeasuojainen aurinkosuojatuote aamuisen ihonhoitorutiinisi viimeisenä vaiheena kun käytät happoja, sillä iho tulee herkemmäksi auringolle. On tärkeää levittää lisää tuotetta päivän aikana ylläpitääksesi suojaa. Suosittelemme välttämään happojen käyttöä ennen auringonottoa.

Sisältää 40 ml.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuoteryhmät Kasvojenhoito >  Yövoide
UUTTA
Tavaramerkki Dermaceutic
Tuotenumero 3401395632369