+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat +

Bybi Beauty Skin Glow Super-Ingredient Boosters Set

Pakkaus sisältää myydyimmän vegaanisen vaihtoehdon retinolille, Bybin Bakuchiol-Boosterin, sekä ihon superfoodit: Strawberry- ja Blueberry Boosterit (kaikki 15ml koossa). Kaikkia niistä voidaan lisätä muihin seerumeihin tai kosteusvoiteisiin tai levittää suoraan iholle - näin saat todella yksilöllisen ihonhoitorutiinin.

Lisää...
Tarjoushinta 35,60 € Normaalihinta 44,50 €
SKU
5060531312275
Lisää...
Bybi Beauty Skin Glow Super-Ingredient Boosters Set

Pakkaus sisältää myydyimmän vegaanisen vaihtoehdon retinolille, Bakuchiolin, sekä ihon superfoodit: Strawberry- ja Blueberry Boosterit. Kaikkia niistä voidaan lisätä muihin seerumeihin tai kosteusvoiteisiin tai levittää suoraan iholle - näin saat todella yksilöllisen ihonhoitorutiinin.

3 x täysikokoiset Boosterit:

- Bakuchiol Booster 15ml: Bakuchiol Booster on luonnollinen, vegaaninen vaihtoehto retinolille. Yöaikaan käytettävä kasvoseerumi, joka täydentää nykyisiä ihonhoitotuotteitasi, stimuloi kollageenin tuotantoa ja parantaa merkittävästi ihon rakennetta ilman, että se ärsyttää ihoa.

- Strawberry Booster 15ml: Strawberry Booster -kosteuttava seerumi on 100 % kylmäpuristettua mansikan siemenöljyä, joka sopii erinomaisesti kuivalle, hilseilevälle tai ärtyneelle iholle. Sitä voidaan käyttää päivällä tai yöllä täydentämään jo käytössä olevia ihonhoitotuotteitasi, ja se imeytyy nopeasti tehostaen ihon kosteustasoa ja pehmentäen herkkää ihoa.

- Blueberry Booster 15ml: Blueberry Booster on päivittäinen suojaava öljy, joka voi auttaa suojaamaan ihoa puhelimista, tietokoneista ja auringosta saadun sinisen valon aiheuttamilta vaurioilta. Päivisin käytettävä tehoöljy täydentää nykyisiä ihonhoitotuotteitasi ravitsemalla ja vahvistamalla ihoa.

Ainesosat

Strawberry Booster: Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil.

Bakuchiol Booster: Squalane (olive) and Bakuchiol.

Blueberry Booster: Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Seed Oil

Lisää...
Lisätietoja
SKU 5060531312275
Tavaramerkki Bybi Beauty