Laaja valikoima
Edulliset hinnat
Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin
KAM-
PANJA

Bioteekin Probiootti Strong vahva maitohappobakteerivalmiste, 30 kaps.

   Tilattavissa. Toimitusaika meiltä 1-3 työpäivää.
Meidän hinta20,41 €
Kampanjahinta15,31 €
Säästät
  Verr. suos. hintaan
25 %
Bioteekin Probiootti Strong vahvan maitohappobakteerivalmisteen yhdessä kapselissa on vähintään 25 miljardia aktiivista bakteeria. Probiootti Strong sisältää kahta hyvin tutkittua maitohappobakteerikantaa, Lactobacillus acidophilus LA-5 ja Bifidobacterium lactis Bb-12. Vahva valmiste sopii kuurimaiseen käyttöön, mutta sitä voi käyttää myös jatkuvasti. Tuotteen kapselikuorilo on kasviperäistä eikä valmisteessa ole käytetty muitakaan eläinperäisiä ainesosia. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan. Vahva valmiste henkilöille, jotka kärsivät esimerkiksi erilaisista suolisto-oireista.

Sisältää 30 kapselia.
Annostus 1–4 kapselia päivässä. Paras vaikutus saavutetaan nauttimalla kapseli tyhjään vatsaan. Kapselit niellään kokonaisina veden kera tai voidaan avata.

Vaikuttavat aineet / 1 kaps.:
Maitohappobakteerit (Lactobacillus acidophilus LA-5) 12,5 mrd. kpl
Bifidobakteerit (Bifidobacterium lactis Bb-12) 12,5 mrd. kpl.

Ainesosat: Maitohappobakteerivalmiste (Lactobacillus acidophilus LA-5®, Bifidobacterium lactis Bb-12®), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, väri: titaanidioksidi), glukoosi, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, perunatärkkelys), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat). Tuote saattaa sisältää jäämiä maidon ja soijan ainesosista, jotka ovat peräisin bakteereiden kasvatusliuoksesta.

Nautitaan vähintään tunti eri aikaan kuin lääkkeet. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuoteryhmät Terveys ja elintarvikkeet
Vatsan hyvinvointi
Vitamiinit, hivenaineet ja lisäravinteet >  Maitohappobakteerit ja probiootit
KAMPANJAT
Vegaaniset tuotteet
Tavaramerkki Bioteekin
Tuotenumero 6413620600286