Laaja valikoima
Edulliset hinnat
Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin
KAM-
PANJA

Bioteekin Probiootti Immuno, 60 kaps.

   Tilattavissa. Toimitusaika meiltä 1-3 työpäivää.
Meidän hinta20,95 €
Kampanjahinta15,71 €
Säästät
  Verr. suos. hintaan
25 %
Bioteekin Probiootti Immuno toimii hyvänä tukena silloin, kun vastustuskyky on koetuksella. Tuote sisältää neljän tutkitun maitohappobakteerikannan yhdistelmän. Maitohappobakteerien lisäksi tuotteessa on C- ja D-vitamiineja, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Probiootti Immuno sopii käyttöön jatkuvasti tai kuuriluonteisesti silloin, kun on tarve tukea puolustusjärjestelmän toimintaa. Kapseli on helppo niellä, ja tarvittaessa sen voi myös avata ja tyhjentää kylmän tai haalean ruoan joukkoon. Tuotteella on Valmistettu Suomessa -avainlipputunnus.

Sisältää 60 kapselia (27 g).
Annostus: 1 – 2 kapselia päivässä. Paras vaikutus saavutetaan nauttimalla kapseli tyhjään mahaan.

Vaikuttavat aineet / 1 – 2 kaps.:
Maitohappobakteereita 2 – 4 mrd. aktiivista bakteeria
D-vitamiinia 20 – 40 µg (400 – 800 %*)
C-vitamiinia 80 – 160 mg (100 – 200 %*)
*saannin vertailuarvosta.

Ainesosat: Natriumaskorbaatti, sakeuttamisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) (kapselin kuori), kalsiumkarbonaatti, maltodekstriini, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), maitohappobakteerivalmiste (L. acidophilus, L. paracasei, L. rhamnosus GG, B. lactis Bb-12), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), kolekalsiferoli. Saattaa sisältää jäämiä maidon ja soijan ainesosista, jotka ovat peräisin bakteereiden kasvatusliuoksesta.

Nautitaan vähintään tunti eri aikaan kuin lääkkeet. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.