+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat + Laadukkaat tuotteet

AniWash® Hoitoshampoo eläimille 300ml

21,50 €
SKU
6430028950423
Lisää...
AniWash® Hoitoshampoo eläimille 300ml

AniWash hoitoshampoo rauhoittaa eläinten iho-ongelmia mm. hilseilyä, punoitusta, kutinaa ja ärsytystä. Hellävarainen shampoo ei kirvele rikkinäiselläkään iholla. AniWash tasapainottaa ihon kosteustasapainoa, aikaansaaden kauniin ja kiiltävän karvan. Sopii myös eläinten peruspesuihin. Sisältää kuusenpihkan ainesosia. Ei sisällä tuoksu- tai väriaineita tai eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa.

Käyttö: Ensimmäisellä pesukerralla sekä eläimen ollessa likainen suositellaan esipesua. Kastele lemmikkisi turkki. Annostele shampoo useampaan kohtaan ja hiero se huolellisesti karvan alle ihoon. Shampoota voi tarvittaessa laimentaa annostelun helpottamiseksi. Huuhdo shampoo pois. Esipesu poistaa iholta ja turkista pölyn, lian, hajut sekä allergeenit. Hoitopesussa hiero shampoota iholle ja anna sen vaikuttaa noin 10 minuuttia, jotta shampoon hoitavat ainesosat ehtivät vaikuttamaan. Shampoo soveltuu ihon/turkin peruspesuihin myös paikallisesti käytettynä. Huuhdo shampoo huolellisesti pois haalealla vedellä. Kuivaa lemmikkisi turkki pyyhkeellä. Ei sovellu hartsiyliherkille.

Ainesosat: Aqua, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Picea Abies Spruce Resin, Piroctone Olamine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid.

Lisää...
Lisätietoja
SKU 6430028950423
Tavaramerkki AniWash