+ Laaja valikoima + Edulliset hinnat +

Acnemy Postzit® Seerumi finnien jättämiin jälkiin 30ml

Ihanaa, finni on poissa! Mutta mitä tälle sen jättämälle punaiselle jäljelle tehdään? Älä huoli. Postzit® pitää puoliasi.
Lisää...
Tarjoushinta 23,72 € Normaalihinta 27,90 €
SKU
8436585432011
Lisää...
Acnemy Postzit® Seerumi finnien jättämiin jälkiin 30ml

Ihanaa, finni on poissa! Mutta mitä tälle sen jättämälle punaiselle jäljelle tehdään? Älä huoli. Postzit® pitää puoliasi. Seerumin vaikuttavana aineena on glykolihappo, joka minimoi näppylöiden jättämiä jälkiä (hyperpigmentaatiota), parantaa ihon tekstuuria ja tasoittaa ihon sävyä. Siltä varalta, että iholla on edelleen itsepäisiä näppylöitä, olemme lisänneet tuotteeseen salisyylihappoa ja Quora Noni PRCF:ää, joka on todellinen hakkeri aknea aiheuttavaa P. acnes -bakteeria vastaan. Quora Noni estää bakteeria lisääntymästä ja tasapainottaa ihon omaa mikrobistoa. Tuotteen happokoostumuksessa on hyödynnetty Nichosomea® mekanismia tuotteen aktiivisten ainesosien vapauttamiseksi iholla. Mekanismin ansiosta tuote pystyy välittämään aktiivisia ainesosia 12-kertaisen määrän normaaliin verrattuna, tehden tuotteesta huomattavasti tehokkaamman, mutta samalla minimoiden ihoärsytystä. Postzit® Finnien runteleman ihon jälkihoitoon. Palauta ihosi tekstuuri ja sävy. Seerumi finnien jättämiin jälkiin.

Käytä tuotetta näppylöiden jättämiin punertaviin jälkiin. Tuote sopii käytettäväksi Zitcleanin® jälkeen, ennen Zitcontrolia®. Tämän tuotteen kanssa käytettäväksi sopii: Zitcontrol® ehkäisemään epäpuhtauksia ja uusia näppylöitä.

AQUA (WATER), NIACINAMIDE, POTASSIUM AZELOYL DIGLYCINATE, GLYCERIN, MORINDA CITRIFOLIA CALLUS CULTURE LYSATE, GLYCOLIC ACID, SALICYLIC ACID, CERAMIDE NP, XANTHAN GUM, CARBOMER, PHOSPHATIDYLCHOLINE, HYDROGENATED PHOSPHATIDYLCHOLINE, CHOLESTEROL, DECYL GLUCOSIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL, MANNITOL, TRIETHANOLAMINE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.

Lisää...
Lisätietoja
SKU 8436585432011
Tavaramerkki Acnemy
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista